Osvětlení prodejen a butiků od Skywander
23.10.2019 06:27
V současné době jsme si již zvykli na zajímavý design zn. SKYWANDER, kterým se společnost JPL prezentuje v projektech i realizacích jednotlivých prodejen, ale i celých obchodních sítí renomovaných firem. Nyní se však začíná objevovat další významný prvek této skládanky a tím je bezesporu netradiční způsob vnitřního osvětlení.
Jak je i zde vidět, jedná se opět o promyšlenou velice moderně působící stavebnici, o neformální hru se světly a stíny, či o jakousi barevnou modelaci prodejního prostoru. Použitím patinovaných, kvalitně zpracovaných, dřevěných bedýnek s individuálním vnitřním osvětlením, dává svěřenému prezentačnímu prostoru nový neokoukaný rozměr.
 
Tato univerzální řešení, jak bedýnkových, tak osvětlovacích stavebnic je proto možné stejně dobře použít v prodejnách potravin, dekoračních předmětů, stejně jako v buticích se značkovým oblečením či kosmetikou, nebo třeba v obchodech s technickými výrobky. Výborně se tento prvek osvědčil zejména na mezinárodních výstavách a expozicích, stejně jako na originálních prezentacích netradičních výrobků.
 
Osvětlení nové sítě prodejen Ovoce - zelenina v designu od SKYWANDER a realizace od JPL spol. s r.o. - (první obrázek - prodejna Černošice)

Na dalším obrázku se můžete přesvědčit o tom, jak se pocitově změní stejná expozice bez osvětlení a s osvětlením. Ty černé destičky u bedýnek na spodní fotografii, to jsou cenovky a tabulky, na které se dá psát křídou.
 
Velkou výhodou veškerého instalovaného osvětlení je, jak jsme si již u sestav značky SKYWANDER zvykli, že jeho montáž se provádí bez jakéhokoliv měření, vrtání, nebo studování složitých návodů. Je to totiž konektorová stavebnice. Navíc je intenzita osvětlení regulovatelná od 0 do 100% a to buď manuálním regulátorem, nebo dálkovým ovládáním předem zvolených světlených sekcí, s několika volitelnými režimy. Je dobré, že se služby nabízené společností JPL spol. s r.o. stále zdokonalují a tímto počinem se posunuly zase o nějaký ten stupínek výše.
ZPĚT