0
Vybavení prodejen
SKYWANDER
Interiér obchodu a vybavení prodejny je to nejdůležitější pro úspěšný prodej vašich výrobků. Využijte našich mnohaletých zkušeností s návrhem, výrobou a realizací značkových obchodů, prodejen a samoobsluh.
Inspirace, realizace, zajímavosti
23.10.2019, 06:29hod.
 Dřevěné bedýnky jako nábytek ve vašem bytě
Dřevěné bedýnky značky SKYWANDER dnes pronikají do všech koutů naší domácnosti.
23.10.2019, 06:27hod.
Osvětlení prodejen a butiků od Skywander
V současné době jsme si již zvykli na zajímavý design zn. SKYWANDER, kterým se společnost JPL prezentuje v projektech i realizacích jednotlivých prodejen, ale i celých obchodních sítí renomovaných firem. Nyní se však začíná objevovat další významný prvek této skládanky a tím je bezesporu netradiční způsob vnitřního osvětlení.
22.10.2019, 23:05hod.
 Hypermarket Globus partnerem značky Skywander
Blíží se konec roku a tak stejně jako ostatní, inklinujeme i my k bilancování uplynulého období. Při pohledu na listinu hlavních partnerů značky SKYWANDER se naše oči zastaví na jednom z mediálně nejznámějších, kterým je bezpochyby síť Hypermarketů GLOBUS.
02.12.2019, 14:00hod.
Jak vybrat vhodný pelíšek pro domácího mazlíčka
Pelíšky pro psy a kočky značky SKYWANDER jsou již na českém trhu jako doma. Nejlepším důkazem toho je to, že dostáváme krásné fotografie spokojených domácích mazlíčků, kteří si je oblíbili jako svůj domov...
22.10.2019, 22:56hod.
ISPO 2017 Mnichov je největší veletrh se sportovním zbožím v Evropě
Outdoorové oblečení, to je kategorie, ve které se letos opět blýskly nejlepší české značky.
22.10.2019, 22:50hod.
Centrum Chodov a Grand Kitchen ve spolupráci se Skywander
Obchodní Centrum Chodov rozšířilo na přelomu března a dubna letošního roku své provozní prostory o celý blok nových restaurací a barů, to jak o tzv. lidové, tak i o vyloženě luxusní. Celý projekt byl nazván GRAND KITCHEN a byl zahájen nápaditou reklamní akcí prezentovanou jako FOOD FESTIVAL.
22.10.2019, 22:46hod.
Czech Team a Fan Zone v Quadrio v designu od Skywander
Letní olympijské hry RIO 2016, to byla velká výzva, jak pro naše sportovce, tak i pro všechny, kteří měli na starosti věci s touto akcí související. Mezi hlavní aktéry v tomto smyslu, patřila společnost Alpine Pro. Povedlo se jí nejen skvěle a navíc kreativně vybavit všechny naše olympioniky, ale současně i vytvořit útulné a stylové prostředí pro české fanoušky. Za hlavního partnera pro tento nelehký úkol si vybrala již mnohokrát osvědčenou značku v tomto oboru, jakou je bezesporu v posledních létech značka SKYWANDER, která úspěšně navrhuje a dodává na český trh stylové dřevěné retro bedýnkové stavebnice. Oba partneři tak společně vytvořili v Obchodním centru QUADRIO na Národní Třídě v Praze velmi zajímavou expozici, ve které se dobře cítili stejně tak přední čeští sportovci, tak i početná obec našich českých fanoušků.
 
Posuďte sami...
22.10.2019, 22:44hod.
Alpine Pro na ISPO 2016 – expozice v bedýnkách zn. Skywander
ISPO je bezesporu největším sportovním veletrhem v Evropě, kde se tradičně představují nové VISION v segmentu Sportstyle a Outdoor, ale i Fitness, Ski-Community a Textrends… Je doslova křižovatkou obchodních kontaktů v této branži a bez nadsázky určuje, minimálně na další rok, budoucí trend tohoto oboru.
22.10.2019, 22:42hod.
Bedýnky Skywander v magazínu ČeskýKutil.cz
Rádi doma kutíte, opravujete, vylepšujete, vymýšlíte, předěláváte, přestavujete, jste prostě ten pravý domácí kutil? Pak se jednou z vašich hlavních inspirací stanou nepochybně nápady sršící stránky www.CeskyKutil.cz. Může to být ale i naopak. Vytvoříte-li ve světě kutilů něco vyjímečného, nebude trvat dlouho a tento duševně spřízněný web si vás určitě brzy všimne. Tato věc se proto přihodila také našim www.BedynkyDrevene.cz. Setkali jsme se s šéfredaktorem panem Pavlem Zemanem a jeho sympatickou manželkou, který nás vyzval k prezentaci naší bedýnkové stavebnice pro tvorbu nábytkových stěn v jejich ostře sledovaném magazínu a zde je výsledek... http://www.ceskykutil.cz/bedynky-jsou-na-vysluni
22.10.2019, 22:40hod.
Jak se zařizuje obchod, aneb jak staví značka Skywander
Každý asi zná průpovídku o rychlosti montáže machaniků od Forda. Neradi bychom, aby to vypadalo, že se k těmto ikonám chceme nějak přirovnávat, ale nakonec posuďte sami :-) Podařilo se nám získat časosběrné video ze stavění EKO stánku na Čtvercovém náměstí dvorany "A" v Obchodním Centru Chodov. Možná se Vám bude zdát, že je video uměle zrychlené, ale naši montéři nás ujišťovali, že to tak není, že je to jejich běžné tempo práce...
22.10.2019, 22:38hod.
Zařizování bytu je hra, aneb staňte se kreativním designérem...
Zařizování Vašeho bytu ještě nikdy nebyla taková pohoda. Bez nadsázky se dá říci, že s bedýnkami značky SKYWANDER je zařizování Vašeho bytu doslova hračka... Bedýnky se sestavují do nábytkových celků pomocí pouhého jednoho až dvou spojů bez vrtání, bez jakéhokoliv vyměřování (spoje se totiž mohou dát do kterékoliv bedýnkové spáry, která se náhodně „potká“ se spárou sousední bedýnky.
22.10.2019, 22:35hod.
Otevření Eko Fashion prodejny v OC Chodov
Právě byla v Praze v Obchodním Centru Chodov otevřena prodejna nazvaná GREEN POP UP STORE. Jde o atraktivní módu vytvořenou mladými českými návrháři, vhodně propojenou s tématikou ekologie a recyklace. Jsme velmi hrdi na to, že k tomuto projektu byla přizvána i značka SKYWANDER. Naši přední návrháři, designéři a technici se velmi snažili, aby charakter a vybavení interiéru stánku co nejvíce odpovídal tomuto tématu. Podle reakcí pozvaných hostů při samotném zahájení prodeje lze vyvozovat, že se nám zamýšlený záměr podařil. V prostředí stylových dřevěných bedýnek SKYWANDER se obdivuhodně vyjímala krása mladých modelek, spolu s předváděnou originální módou...
22.10.2019, 14:29hod.
Příprava události Eko se nosí v obchodním centru Chodov
Obchodní Centrum Chodov připravuje ve dnech 12.6 - 28.8.2015, také mimo jiné ve spolupráci se značkou SKYWANDER a jejím stavebnicovým programem dřevěných retro bedýnek, unikátní projekt nazvaný GREEN POP UP STORE. Realizován bude velký dřevěný stánek na "Čtvercovém náměstí" vstupní dvorany vchodu A, ve kterém bude instalována prodejna s módou z recyklovaných materiálů. Jedná se o velmi zajímavý sortiment originálních českých návrhářů s mnoha workshopy...
02.12.2019, 14:02hod.
 PELÍŠKY PRO PSY značky SKYWANDER v časopisu Chatař Chalupář 4/2015
Je všeobecně známou skutečností, že pejsci prospí až tři čtvrtiny dne. Máte pro svého čtyřnohého kamaráda speciální pelíšek, nebo jen složenou deku někde v koutě?
02.12.2019, 14:03hod.
 Jsou Vaši mazlíčci opravdu šťastní ?
Kdysi v pradávných dobách, kdy psy a kočky ještě žili divoce, museli se o své štěstí postarat dočista sami. Tento jejich pocit tehdy zcela závisel na tom, zda měli přes den kliku a cosi ulovili, či zda se jim alespoň něco malého k snědku podařilo štípnout svému sousedovi. Tato divoká léta jsou již nenávratně pryč a tak dnes vesměs naši vykrmení miláčkové blahosklonně kynou v našich aviváží navoněných postelích. Otázka dne tedy zní: Jsou naši mazlíčci u nás opravdu šťastní?
22.10.2019, 14:27hod.
Podporujme čerstvé české potraviny bez konzervantů
Vždyť co může být pro každého z nás lepší, než jídelníček každodenně sestavený z čerstvého takřka po domácku vypěstovaného ovoce, zeleniny, či mléčných výrobků s krátkou dobou spotřeby, tedy bez zvýrazňovačů chuti a konzervantů.
http://www.delmart.cz/ovoce-a-zelenina/
02.12.2019, 14:04hod.
Soužití s našimi domácími mazlíčky
U nás téměř jako v celé Evropě patří mezi nejoblíbenější domácí mazlíčky pes a kočka. Jak ubíhají léta pomalu se tyto zvířátka stěhují ze sychravých zahrad a špinavých dvorků do vytápěných domů svých pánů a paniček. Už dávno nejsou uvázáni u studené boudy, ale čím dál častěji dokonce atakují i domácí ložnice či dokonce postele. Jak tedy toto soužití posunout na vyšší úroveň?
02.12.2019, 14:06hod.
Fotografická soutěž
Ku příležitosti příchodu značky SkyWander do České republiky si dovolujeme vyhlásit následující fotografickou soutěž.
BedýnkyDřevěné.cz
SKYWANDER.cz
Malkovice čp.7
257 91 Sedlec-Prčice
Česká republika

+420 317 834 566
info@skywander.cz